Magazín O2 areny je po dvou letech zpět

6. dubna 2022

Spolu s návratem akcí po dlouhých dvou letech se vrací i náš Magazín O2 areny, na jehož stránkách vám přinášíme zajímavosti z dění v O2 areně či O2 universu, rozhovory s interprety nebo reportáže.

Aktuální číslo je však přece jen jiné. Je totiž spojené s oslavou 18. narozenin O2 areny, které připadají na duben letošního roku! Slavnostní otevření O2 areny sice proběhlo už 27. března 2004, ale své brány divákům největší hala v Česku otevřela velkolepou akcí o necelý měsíc později – IIHF Mistrovstvím světa v ledním hokeji 2004, jehož první zápas se odehrál 24. dubna. A od tohoto dne počítáme roky… O téměř 1 600 akcí a bezmála jedenáct a půl milionu diváků později je z O2 areny dospělá osmnáctiletá slečna.

V čísle na jaro/léto 2022 se proto ohlédneme zpět prostřednictvím fotek a povídání s panem ředitelem, ale také vám představíme náš nový STAGES HOTEL Prague, který jsme otevřeli 1. listopadu loňského. Nebude chybět ani tradiční přehled akcí, které vás v O2 areně a O2 universu do konce léta čekají.

Magazín O2 areny je ke stažení ZDE. Je také k dispozici zdarma v O2 areně a O2 universu.

Přejeme vám příjemné počtení.