Nejmocnější hrdinové Marvelu na jednom plátně. MARVEL STUDIOS‘ INFINITY SAGA CONCERT EXPERIENCE 25. května 2025 v O2 areně

15. října 2024

Poprvé v Evropě zažijete epickou fúzi filmu a symfonie, kdy se na velkém plátně shromáždí ti nejmocnější hrdinové Marvelu, podpoření ohromující živou orchestrální hudbou. Toto není jen koncert – je to brána do jiné dimenze. V pražské O2 areně se fanoušci dočkají 24. května 2025.

Z centra Paříže až do zbytku Evropy se připravte na odyseu napříč 23 legendárními filmy. Ať už jste ostřílený Avengers fanoušek nebo nováček, MARVEL STUDIOS‘ INFINITY SAGA CONCERT EXPERIENCE rozechvěje vaše smysly a zažehne vaši představivost.

Projděte desetiletím hrdinství, od prvního obléknutí obleku Iron Mana až po kosmický střet ve filmu Avengers: Endgame. Cítíte, jak se země otřásá, když Hulk řve, vznášejte se s Thorovým bleskem a houpejte se New Yorkem se Spider-Manem – to vše umocněné nezkrotnou silou živé hudby.

Tohle je víc než jen show. Je to 54 hodin filmové historie destilované do jedné nezapomenutelné noci a filmu. Je to 22 miliard dolarů kasovního úspěchu znovu vytvořeného pro jeviště v originálním koncertním filmu. Je to vaše šance stát se součástí legendy.

Nejen že akci uvidíte – budete ji žít. Každý tón, každý záběr, každý úder srdce bude proudit vaším tělem, když se největší evropské arény promění v portály do Marvel vesmíru.

Pravda je… Toto bude legendární.

OFICIÁLNÍMI PRODEJCI AKCE JSOU TICKETPORTAL A TICKETMASTER. ZA PLATNOST VSTUPENEK ZAKOUPENÝCH U JINÝCH PRODEJCŮ NERUČÍME.