PlayStation™ The Concert zavítá do pražské O2 areny 20. 5. s živou show s ikonickou hudbou z her God of War, The Last of Us, Ghost of Tsushima, série Horizon a dalších.

15. října 2024

PlayStation™The Concert zavítá do Prahy 20. 5. s přelomovou, nejmodernější živou show s ikonickou hudbou z her God of War, The Last of Us, Ghost of Tsushima, série Horizon a dalších. Světové turné odstartuje v dubnu příštího roku v Dublinu a poté se vydá na celosvětovou cestu do více než 200 měst v letech 2025 a 2026.

Společnosti Sony Interactive Entertainment, RoadCo Entertainment, GEA Live a Live Nation Česká republika s potěšením představují PlayStation: The Concert, přelomovou živou hudební událost, která oživí nejznámější herní soundtracky. Díky nejmodernější produkci spojuje tato show strhující hudbu, nejmodernější vizuální technologie a legendární videoherní tituly do nezapomenutelného zážitku.

PlayStation™ The Concert se uskuteční v O2 areně, 20. 5. ve 20:00. Vstupenky budou v prodeji v pátek 18. října v [16:00 SELČ] na www.playstation.com/theconcert. Celosvětové turné odstartuje světovou premiérou 15. dubna 2025 v irském Dublinu a poté zamíří do více než 200 měst v Evropě, Velké Británii, Spojených státech a dalších zemích.

PlayStation™ The Concert přenese fanoušky do epických světů her God of War, The Last of Us, Ghost of Tsushima a Horizon, tedy her, které hráče nejen uchvátily, ale jsou oslavovány pro své úchvatné a pohlcující soundtracky. Díky inovativním technologiím a prvotřídní produkci zažijí fanoušci ohromující spojení mnohovrstevnatých vizuálních efektů, pohlcujícího prostorového zvuku a hvězdného ansámblu kombinujícího klasické a moderní nástroje. Legendární hudba od skladatelů jako Gustavo Santaolalla (The Last of Us), Joris De Man (Horizon), Ilan Eshkeri (Ghost of Tsushima) a Bear McCreary (God of War) dosáhne nových výšin a nabídne fanouškům jedinečný, hluboce pohlcující zážitek z živého koncertu.

Již více než tři desetiletí je PlayStation na špičce herního průmyslu, nastavuje nová měřítka inovací a přináší nezapomenutelné zážitky milionům lidí po celém světě. Hry představené na tomto turné – God of War, The Last of Us, Ghost of Tsushima a série Horizon – nejsou jen tituly; jsou to kulturní milníky, které změnily podobu zábavního prostředí. Nyní, když se videoherní hudba dostává do centra pozornosti celého světa, PlayStation: The Concert je připraven nově definovat, co může být hudební zážitek. Je to víc než jen show, je to dokonalý videoherní koncertní zážitek, který ztělesňuje inovativního ducha PlayStation a posouvá hranice možného.

Termíny turné a další informace najdete na www.playstation.com/theconcert a sledujte @PlayStation na Facebooku, X a Instagramu. Připojte se ke konverzaci pomocí #PlayStationTheConcert.

Nenechte si ujít tuto mimořádnou příležitost zažít kultovní hudbu nejlepších videoher v celé jejich kráse. Očekává se, že vstupenky půjdou rychle na odbyt, takže sledujte další podrobnosti o tom, jak si zajistit místo na tomto přelomovém zážitku.

 

O společnosti Sony Interactive Entertainment
Společnost Sony Interactive Entertainment posouvá hranice zábavy a inovací, počínaje uvedením původní konzole PlayStation v Japonsku v roce 1994. Dnes pokračujeme v poskytování inovativních a vzrušujících zážitků celosvětovému publiku prostřednictvím naší řady produktů a služeb PlayStation, která zahrnuje hardware definující generaci, průkopnické síťové služby a oceňované hry. Se sídlem v kalifornském San Mateu, s globálními funkcemi v Kalifornii, Londýně a Tokiu a s herními vývojářskými studii po celém světě v rámci společnosti PlayStation Studios věříme, že síla hry je bez hranic. Sony Interactive Entertainment je dceřinou společností ve stoprocentním vlastnictví Sony Group Corporation.

O společnosti GEA Live
Od roku 2003 společnost GEA Live realizovala inovativní projekty živé zábavy ve více než 40 zemích a etablovala se jako globální lídr v oblasti zábavy založené na místě. GEA Live spolupracovala s legendami, jako je maestro Ennio Morricone, a ikonami hudebního průmyslu, jako jsou James Newton Howard, Giorgio Moroder a George Fenton. Jejich portfolio zahrnuje živé filmové zážitky a živé projekce s orchestry velkých filmů, jako jsou Spider-Man, Hříšný tanec, Kmotr, Titanic, La La Land a další. Jejich partnerství s renomovanými studii a giganty v oblasti duševního vlastnictví vyneslo společnosti GEA Live pověst důvěryhodného partnera v oblasti zábavy na místě.

O společnosti RoadCo
RoadCo Entertainment, která vznikla v roce 2020, je produkční a distribuční agentura specializující se na živé zábavné zážitky. Společnost RoadCo, která vznikla ve spolupráci Sony Music Entertainment a nezávislých podnikatelů v oblasti turné Stephena Lindsaye a Bretta Siroty, zastupuje široký seznam živých akcí založených na populárních značkách a intelektuálních vlastnostech, stejně jako zcela nových imerzivních a interaktivních atrakcí pro diváky všech věkových kategorií.

OFICIÁLNÍMI PRODEJCI AKCE JSOU TICKETPORTAL A TICKETMASTER. ZA PLATNOST VSTUPENEK ZAKOUPENÝCH U JINÝCH PRODEJCŮ NERUČÍME.