20.5.2025 20:00

PlayStation: The Concert

Newsletter je tady!

Novinky, zajímavosti, tipy na akce, soutěže a mnoho dalšího.
Přihlaste se zde a buďte v obraze.

Buďte v obraze

Data 20.5.2025 20:00
Místo O2 arena, Praha
Pořadatel LIVE NATION CZECH REPUBLIC s.r.o. Pokyny pořadatele
Ke stažení Orientační plán PlayStation: The Concert Ticketportal (301.76 Kb)
Cena

1 290 – 2 790 Kč
---
vozíčkář + doprovod
1 190 Kč + 1 Kč

Vstupenky pro držitele průkazu ZTP/P vozíčkáře objednávejte u společností Ticketportal (rezervace@ticketportal.cz) a Ticketmaster (ticket@ticketmaster.cz).

Prodej / rezervace Právě probíhá v prodejních sítích Ticketportal a Ticketmaster
Pokladny
Pokladny Ticketportal u vstupu č. 10, O2 arena
Po - Pá13:00 - 18:00
Den akce13:00 - 1 h po začátku akce
Pokladny Ticketmaster u vstupu č. 1, O2 arena
Po - Pá9:00 - 12:00
12:30 - 17:00
Den akce10:00 - 1 h po začátku akce

Otevírací doba se může měnit v návaznosti na harmonogram akce.

Informace Z akce jsou ze strany Bestsport, a.s. pořizovány záznamy návštěvníků a dalších osob v souladu se Zásadami pro zpracování a ochranu osobních údajů.

Pokyny pořadatele – LIVE NATION CZECH REPUBLIC s.r.o.

  1. Vstupenka platí jen pro uvedený den, hodinu, akci, místo konání a sedadlo, je platná pouze s kontrolním ústřižkem a opravňuje k jednomu vstupu. Po opuštění místa konání akce pozbývá platnosti. Dodatečnými úpravami se stává vstupenka neplatnou. V případě uplynutí platnosti vstupenky, jejího poškození, zničení, ztráty nebo krádeže nelze vstupenku vyměnit ani nahradit její hodnotu ani poskytnout jinou kompenzaci. Další převod, prodej nebo zbavení se vstupenky bez písemného souhlasu pořadatele nebo pokus o další prodej za cenu vyšší, než je na vstupence vytištěna, způsobuje její neplatnost. Držiteli takové vstupenky bude odepřen vstup na místo konání akce nebo bude vyveden a zakládá to důvod pro zabavení vstupenky bez náhrady její nominální ceny nebo jiné kompenzace.
  2. Vstupenka je cenina, její padělání a pozměňování je zakázáno. Pořadatel odepře vstup na akci všem držitelům takových vstupenek.
  3. Bez výslovného písemného souhlasu Pořadatele akce nesmí kupující nebo držitel vstupenky s ní nijak nakládat v souvislosti s propagací (včetně soutěží a spotřebitelských loterií) kupujícího nebo držitele vstupenky nebo jiné osoby či jakýchkoli výrobků nebo služeb pro jakékoli komerční účely nebo jiné účely, a to ani s její významnou částí. Zakoupení vstupenky neopravňuje žádnou osobu jakkoliv marketingově využít akci ani značku Pořadatele bez souhlasu Pořadatele.
  4. V případě porušení ustanovení výše bude vstupenka stornovaná bez náhrady. Pořadatel má právo požadovat náhradu újmy nebo vydání bezdůvodného obohacení, včetně nákladů na právní zastoupení a soudní řízení.
  5. Zaplacené vstupné se nevrací, vstupenka se nevyměňuje. V případě zrušení akce zodpovídá za vrácení vstupného pořadatel. V případě zrušení akce uplatní držitel vstupenky nárok na vrácení vstupného dle pokynů pořadatele. Servisní poplatky se nevracejí. Náhrada zvláštních nákladů (např. hotel, jízdní výlohy) se neposkytuje. Změna programu vyhrazena. Datum a čas akce mohou být změněny bez upozornění.
  6. Je zakázáno fotografování a pořizování obrazových a zvukových záznamů v průběhu akce včetně přestávek. Dále je zakázáno používání laserových ukazovátek, vnášet do objektu na akci kamery, profesionální fotoaparáty a tablety.
  7. Na akci jsou poskytovány slevy. Pořadatel poskytuje slevy na vstupném držitelům průkazu ZTP/P – vozíčkářům a jejich průvodcům.
  8. Při plnění povinností vyplývajících z prodeje vstupenek bude IRSnet CZ s.r.o. postupovat ve shodě s platnými Obchodními podmínkami pro poskytování služby prodej vstupenek na sportovní a kulturní akce prostřednictvím prodejní sítě Ticketportal. Aktuální znění obchodních podmínek je k dispozici na ticketportal.cz.

PlayStation™The Concert zavítá do Prahy 20. 5. s přelomovou, nejmodernější živou show s ikonickou hudbou z her God of War, The Last of Us, Ghost of Tsushima, série Horizon a dalších. Světové turné odstartuje v dubnu příštího roku v Dublinu a poté se vydá na celosvětovou cestu do více než 200 měst v letech 2025 a 2026.

Společnosti Sony Interactive Entertainment, RoadCo Entertainment, GEA Live a Live Nation Česká republika s potěšením představují PlayStation: The Concert, přelomovou živou hudební událost, která oživí nejznámější herní soundtracky. Díky nejmodernější produkci spojuje tato show strhující hudbu, nejmodernější vizuální technologie a legendární videoherní tituly do nezapomenutelného zážitku.

PlayStation™ The Concert se uskuteční v O2 areně, 20. 5. ve 20:00. Vstupenky budou v prodeji v pátek 18. října v [16:00 SELČ] na www.playstation.com/theconcert. Celosvětové turné odstartuje světovou premiérou 15. dubna 2025 v irském Dublinu a poté zamíří do více než 200 měst v Evropě, Velké Británii, Spojených státech a dalších zemích.

PlayStation™ The Concert přenese fanoušky do epických světů her God of War, The Last of Us, Ghost of Tsushima a Horizon, tedy her, které hráče nejen uchvátily, ale jsou oslavovány pro své úchvatné a pohlcující soundtracky. Díky inovativním technologiím a prvotřídní produkci zažijí fanoušci ohromující spojení mnohovrstevnatých vizuálních efektů, pohlcujícího prostorového zvuku a hvězdného ansámblu kombinujícího klasické a moderní nástroje. Legendární hudba od skladatelů jako Gustavo Santaolalla (The Last of Us), Joris De Man (Horizon), Ilan Eshkeri (Ghost of Tsushima) a Bear McCreary (God of War) dosáhne nových výšin a nabídne fanouškům jedinečný, hluboce pohlcující zážitek z živého koncertu.

Již více než tři desetiletí je PlayStation na špičce herního průmyslu, nastavuje nová měřítka inovací a přináší nezapomenutelné zážitky milionům lidí po celém světě. Hry představené na tomto turné – God of War, The Last of Us, Ghost of Tsushima a série Horizon – nejsou jen tituly; jsou to kulturní milníky, které změnily podobu zábavního prostředí. Nyní, když se videoherní hudba dostává do centra pozornosti celého světa, PlayStation: The Concert je připraven nově definovat, co může být hudební zážitek. Je to víc než jen show, je to dokonalý videoherní koncertní zážitek, který ztělesňuje inovativního ducha PlayStation a posouvá hranice možného.

Termíny turné a další informace najdete na www.playstation.com/theconcert a sledujte @PlayStation na Facebooku, X a Instagramu. Připojte se ke konverzaci pomocí #PlayStationTheConcert.

Nenechte si ujít tuto mimořádnou příležitost zažít kultovní hudbu nejlepších videoher v celé jejich kráse. Očekává se, že vstupenky půjdou rychle na odbyt, takže sledujte další podrobnosti o tom, jak si zajistit místo na tomto přelomovém zážitku.

 

O společnosti Sony Interactive Entertainment
Společnost Sony Interactive Entertainment posouvá hranice zábavy a inovací, počínaje uvedením původní konzole PlayStation v Japonsku v roce 1994. Dnes pokračujeme v poskytování inovativních a vzrušujících zážitků celosvětovému publiku prostřednictvím naší řady produktů a služeb PlayStation, která zahrnuje hardware definující generaci, průkopnické síťové služby a oceňované hry. Se sídlem v kalifornském San Mateu, s globálními funkcemi v Kalifornii, Londýně a Tokiu a s herními vývojářskými studii po celém světě v rámci společnosti PlayStation Studios věříme, že síla hry je bez hranic. Sony Interactive Entertainment je dceřinou společností ve stoprocentním vlastnictví Sony Group Corporation.

O společnosti GEA Live
Od roku 2003 společnost GEA Live realizovala inovativní projekty živé zábavy ve více než 40 zemích a etablovala se jako globální lídr v oblasti zábavy založené na místě. GEA Live spolupracovala s legendami, jako je maestro Ennio Morricone, a ikonami hudebního průmyslu, jako jsou James Newton Howard, Giorgio Moroder a George Fenton. Jejich portfolio zahrnuje živé filmové zážitky a živé projekce s orchestry velkých filmů, jako jsou Spider-Man, Hříšný tanec, Kmotr, Titanic, La La Land a další. Jejich partnerství s renomovanými studii a giganty v oblasti duševního vlastnictví vyneslo společnosti GEA Live pověst důvěryhodného partnera v oblasti zábavy na místě.

O společnosti RoadCo
RoadCo Entertainment, která vznikla v roce 2020, je produkční a distribuční agentura specializující se na živé zábavné zážitky. Společnost RoadCo, která vznikla ve spolupráci Sony Music Entertainment a nezávislých podnikatelů v oblasti turné Stephena Lindsaye a Bretta Siroty, zastupuje široký seznam živých akcí založených na populárních značkách a intelektuálních vlastnostech, stejně jako zcela nových imerzivních a interaktivních atrakcí pro diváky všech věkových kategorií.

OFICIÁLNÍMI PRODEJCI AKCE JSOU TICKETPORTAL A TICKETMASTER. ZA PLATNOST VSTUPENEK ZAKOUPENÝCH U JINÝCH PRODEJCŮ NERUČÍME.