Předprodej vstupenek na finále Fed Cupu začne ve středu 5. září

7. srpna 2018
Vstupenky na finálové utkání Fed Cupu, ve kterém se v Praze v O2 areně 10. a 11. listopadu utkají hráčky Česka a Ameriky, začne výhradně prostřednictvím sítě Ticketportal ve středu 5. září.

České tenistky budou usilovat v O2 areně o jedenáctý titul ve Fed Cupu. Ve finále, do kterého tým kapitána Petra Pály postoupil po výhře v Německu, se Češky postaví obhájkyním titulu z USA. Pražské diváky tak čeká souboj dvou historicky nejúspěšnějších týmů této soutěže.

První fedcupový titul získala Česká republika v roce 1975. Ten poslední pak vybojoval tým ve složení Barbora Strýcová, Karolína Plíšková, Petra Kvitová a Lucie Hradecká před dvěma lety ve Francii. 

Američanky mají fedcupových trofejí osmnáct. Ve vzájemné bilanci s ČR jasně vedou: z dvanácti soubojů vyhrály deset. V Praze se nicméně českým tenistkám daří. Naposledy tam porazily v únoru Švýcarsko a úspěšné byly v největší české hale i v bojích o titul. Před pražským publikem slavily triumfy ve finále v roce 2012 nad Srbskem, 2014 nad Německem a 2016 nad Ruskem.

Česká sportovní varuje, že do zahájení prodeje 5. září neexistuje žádná možnost pravé vstupenky koupit, protože organizátor utkání, kterým je agentura Česká sportovní, nikomu žádné vstupenky k dalšímu prodeji neposkytl. Proto je nemůže nikdo k prodeji nabízet! 

Dále upozorňuje, že částky, které se dnes objevují u některých internetových nabídek vstupenek, jsou předražené oproti cenám, za které se vstupenky budou v září prodávat. 

Prosí tedy zájemce o vstupenky na finálové utkání, aby nikde dopředu nekupovali a neobjednávali vstupenky. Nikdo s nimi nyní nemůže obchodovat. Kdo počká na září a zahájení oficiálního předprodeje, vyhne se komplikacím s nákupem vstupenek, se kterými nemá organizátor, O2 arena ani její oficiální ticketoperator nic společného.