Fanoušci Paula McCartneyho ochutnali v O2 areně vegetariánské speciality
V souladu se zájmem legendárního člena Beatles, aby i jeho fanoušci měli na koncertě širokou nabídku vegetariánské stravy, připravila O2 arena speciální menu.
V klubovém a skyboxovém patře, které představuje největší luxusní restauraci v České republice, O2 arena vydala tisíce porcí zahrnujících vegetariánské a veganské lahůdky. Hosté si užili například na restovaný tampeh se zeleninovým julienne, jasmínovou rýží, sečuánskou omáčkou, jarní cibulkou a chilli. Nejen vegani mohli ochutnat také dezerty bez živočišné složky, třeba netradiční Tofu Tiramisu s holandským kakaem a pomerančovým confit.
Ve veřejném prvním patře pak vedle tradičních fast-foodových občerstvení rozbila svůj stan restaurace Plevel, vyhlášená nejen v Praze svojí veganskou a raw kuchyní.
Tým šéfkuchaře Tomáše Kněže u této příležitosti obohatil svými zkušenostmi z oblasti zdravé výživy host Jan Dlabal. Jeho kuchařské umění a invenci denně oceňují hosté restaurací jako Podolka, Jiná krajina, Lehká hlava nebo třeba La Karotka, na jejichž gastronomickém konceptu se spolupodílel.
O2 arena disponuje rozsáhlým technologickým zázemím, jako je centrální kuchyně a několik satelitných kuchyní, centrálním velkokapacitním skladem a velkým množstvím mobilních technologií. Díky tomu zvládne gastro tým uspokojit 13 tisíc zákazníků ve stáncích rychlého občerstvení a uvařit dalších 4 tisíce menu pro hosty VIP pater a korporátních prostor. V takových obdobích catering O2 areny zaměstnává i více než 500 pracovníků, včetně brigádníků.