Na gastronomii pro Laver Cup se v O2 areně podílelo přibližně 850 lidí
26. září 2017
Jednalo se nejen o tenisových svátek, ale i o rekordní gastronomickou slavnost nejen v historii O2 areny.
„Chtěl bych poděkovat všem, kteří nám pomohli a kteří se podíleli na zajištění tak obrovské a úspěšné cateringové akce, Laver Cupu,“ řekl Milan Kopp, ředitel pro oblast gastronomie v O2 areně. Na základě pozitivních ohlasů a výsledků doplnil: „Ať už to byli kuchaři, číšníci, barmani, kolegové z obsluhy, kluci a holky na fastfoodech a skyboxech, kolegové na mytí nádobí, manažeři, personalisté, skladníci, dodavatelé či další spolupracující společnosti v gastronomii, které nám pomohly tuto akci po gastronomické stránce realizovat. Chtěl bych jim všem vyjádřit velkou úctu a poděkování za jejich práci. Jste skvělí, dokázali jste to. Bez vás a těch lidí, co hráli tenis, by se Laver Cup neuskutečnil,“ dodal Milan Kopp.